El Consell

El formen els infants de 5è de primària. Les decisions es prenen per consens.

Els representants

La Trobada de representants es reuneix periòdicament

El Ple

Un cop l'any, portem les propostes que hem consensuat al Ple de l'Ajuntament
 

Reactivarem el Consell dels Infants el proper curs

dimarts, 21 d’abril del 2020

El passat divendres els i les representants del Consell dels Infants d’Olot varem tenir l'oportunitat de parlar amb el batlle de l’Ajuntament d’Olot per conèixer una mica més l’afectació de la COVID-19 a la ciutat. Es va aprofitar la trobada per presentar idees i accions de millora a l’Ajuntament d’Olot. Es pot llegir i escoltar la trobada a aquest enllaç:

http://ime.olot.cat/el-consell-dels-infants-parla-amb-lalcalde-des-del-confinament/



Tanmateix, es va confirmar que el procés iniciat amb el Consell dels Infants aquest curs 2019/20 i les propostes treballades sota la temàtica de Noves Tecnologies, no quedaria anul·lat, sinò que es reactiviaria a principis del curs vinent. I és que sols ens queda l'última empenta, ja tenim les propostes dissenyades i consensuades amb totes les classes de cinquè, i l'última fase,
és la presentació de les propostes al Ple Municipal d’Olot.
















Amb l'experiència viscuda durant els últims tres mesos hem vist que l'accés a la informació i a la comunicació de totes les persones és molt necessari. Així doncs, aprofitarem l'activació del nou curs per presentar les propostes que hem estat treballant, alhora però, creiem convenient fer l'exercici de rellegir-les i repensar-les, perquè un cop viscuda la situació de confinament segur que en podem afegir i les podem millorar!



Esperem trobar-vos aviat i cuidem-nos